Dorohoi News Logo

Ninsoarea nu a pus mari probleme autorităţilor dorohoiene

dezapezire

Prima ninsoare nu a pus mari probleme autorităţilor. Cel puţin asta este părerea responsabililor din cadrul noii societăţi Servicii Publice Locale, desemnată de primărie să realizeze deszăpezirea în acestă iarnă. Cu toate acestea au fost înregistrate unele incidente rutiere minore, cauzate de starea drumurilor sau neatenţia şoferilor. Mai exact, pe şoselele şi trotuarele din municipiu au fost 8 coleziuni, fără pagube materiale importante, iar mai multe persoane au ajuns la urgenţe cu traumatisme ale membrelor.
   Încă de la primele semne de ninsoare din după amiaza zilei de miercuri, angajaţii Servicii Publice Locale au ieşit pe străzile Dorohoiului, împrăştiind material antiderapant. Acţiunea a continuat şi pe timpul nopţii dar şi pe tot parcursul zilei de joi. Încă de la primele ore ale dimineţii trotuarele au fost curaţate de catre angajaţii acestei societăţi. Potrivit lui Dragoş Popoiu, directorul societăţii Servicii Publice Locale, s-a intervenit cu toate utilajele din dotare, inclusiv cu cel de împrăştiat material antiderapant.
    „În 24 de ore, a fost împrăştiat aproximativ 40 de metri cubi de material antiderapant, o bună parte din acesta fiind destinat umplerii celor aproxiamtiv 65 de lădiţe, instalate pe marginea drumurilor în rampă. În perioada imediat următoare intenţionăm să mai confecţionăm încă 15 lădiţe pentru nisip, care vor  fi amplasate în zonele critice din Dorohoi pe timpul sezonului rece ” a declarat pentru DorohoiNews.ro directorul Servicii Publice Dragoş Popoiu. (DorohoiNews.ro)


Autor: DorohoiNews.ro
 

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web