Dorohoi News Logo

Utilitatile la Sala de Sport de pe Bulevard, vor fi finalizate luna aceasta

Sala Sport Bulevard

Intarzierile aparute la darea in folosinta la termen, a salii de sport de pe bulevard, s-au datorat problemelor aparute la racordarea acesteia la utilitati (gaz, electricitate, canalizare).
   Autoritatile locale sustin ca vina apartine celor de la E-On Gaz, deoarece au numit un alt constructor pentru a face bransamentul la gaz, ceea ce a facut ca lucrarile sa fie intarziate. Lucrarile la acest obiectiv vor fi finalizate pana la sfarsitul anului sau cel tarziu in ianuarie 2011.
   “Am discutat cu domnul deputat Andrei Dolineaschi ca la deschiderea acestei Sali de Sport sa aducem o echipa de top de baschet, domnul deputat a fost foarte operativ, discutand cu cei Asesoft Ploiesti care au fost deacord sa vina la Dorohoi. Noua ne revine sarcina sa facem o echipa competitiva ca sa putem tine piept acestor colosi ai baschetului.  Sper ca aceasta sala sa fie un nou inceput pentru relansarea baschetului in municipiul Dorohoi si de ce nu, a tuturor sporturilor de sala”, a declarant in exclusivitate pentru DorohoiNew.ro primarul Alexandrescu. (DorohoiNews.ro)

Autor: DorohoiNews.ro

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web