Dorohoi News Logo

Bulevardul, un obiectiv important pentru Dorohoi

dezapezire (2)

Reabilitarea bulevardului este unul din obiectivele cele mai importante din Dorohoi, fiind privit cu mare atentie de catre administratia locala, referitor la calitatea lucrarilor care vor fi executate pentru ca la final sa arate asa cum  ne dorim cu totii.
   Motivatia administratiei cat si a primarului municipiului Dorohoi este una realista, deoarece lucrarile la reabilitarea bulevardului nu puteau fi demarate fara  inlocuirea celei de a doua conducta de aductiune a apei. Finalizarea acestor lucrari face ca in Dorohoi sa nu mai existe  probleme cu apa potabila, cu conditia ca Nova Apa Serv sa isi faca corespunzator treaba.
   “Vreau sa imi cer scuze tuturor dorohoienilor  prin intermediul DorohoiNews.ro, ca i-am supus unui calvar, o cunosc personal pentru ca am si eu masina. Fiind sfarsit de an si o perioada de bilant, vreau intradevar sa imi cer scuze din inima. Au mai fost si alte probleme in Dorohoi, facand ca bulevardul sa nu mai fie o prioritate, concentrandu-ne mai mult catre persoanele cu necaz si suferinta din zona calamitata. Cu toate acestea, obiectivul primordial pentru Dorohoi l-am avut mereu in atentie si la inceputul anului viitor, imediat dupa topirea zapezii vom incepe in forta lucrarile in asa fel incat sper ca in primele trei luni de vreme buna sa fie gata. La finalizarea lucrarii bulevardului voi da cea mai mare petrecere, pentru ca va sunt dator.  Dorohoiul nu isi putea permite o distractie anul acesta, deoarece erau prea multe persoane in suferinta. Sper ca de anul viitor lucrurile sa intre in normal, pentru ca dorohoienii sa spere si sa primeasca ce e mai bun pentru ca o merita”, a declarat primarul Dorin Alexandrescu. (DorohoiNews.ro)

Autor: DorohoiNews.ro

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web