Dorohoi News Logo

Lucrarile sunt in toi la incubatorul de afaceri

incubator afaceri

Lucrarile de reabilitare a cladirilor ce sunt destinate infiintarii incubatorului de afaceri avanseaza destul de bine. Locatia este în curtea fostei unităţi militare de pe strada 1 Decembrie, vor funcţiona cel puţin 20 de IMM-uri. Vor fi reabilitate patru cladiri, caile de acces  si zonele din apropierea acestora.
   Toti cei care vor veni sa-si desfasoare aici activitatea vor avea parte de conditii europene, spatiile fiind echipate cu aparatura moderna. Acest proiect este un parteneriat intre Consiliul Local, Directia IMM-urilor si Organizatia Natiunilor Unite. Din investitia initiala de opt miliarde de lei, cinci miliarde au fost pusi la dispozitie de catre Directia IMM-urilor.
   La acest incubator de afaceri vor avea acces toate firmele din Dorohoi, iar cei care vor intra în incubator, vor avea asigurate cheltuielile cu secratariatul, internet, fax, telefon si s-ar parea ca la inceput vor primi o suma de bani.
    ”Cei care vor veni aici si isi vor incepe o afacere, nu vor plati cheltuieli de intretinere, taxe, impozite. Acestia vor beneficia de personal de specialitate pentru a le indruma pasii in desfasurarea afacerii”, a declarant pentru DorohoiNews.ro primarul Dorin Alexandrescu. (DorohoiNews.ro)

Autor: DorohoiNews.ro

 

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web