Dorohoi News Logo

Dezastru prevenit de pompieri! Scăpare de gaze într-un apartament din Dorohoi - FOTO

Scapare de gaze

Pompierii dorohoieni au fost solicitați duminică, 18 noiembrie 2018, în jurul orei 12:20, pentru a interveni pe strada Calea Plevnei din Dorohoi. Incidentul a fost anunțat la numărul de urgență 112, iar la locul indicat s-a deplasat un echipaj de pompieri cu o autospecială cu apă şi spumă din cadrul Detașamentului de Pompieri Dorohoi.

La sosirea gărzii de intervenție, dintr-un apartament situat la etajul doi al unui bloc se simțea miros puternic de gaz. Pompierii sosiți la locul indicat au întrerupt alimentarea cu gaz a blocului și au intervenit pentru aerisirea încăperilor apartamentului, reușind astfel să înlăture pericolul iminent de explozie.

„Am fost sesizați printr-un apel la numărul de urgență 112, pentru a interveni pe Calea Plevnei din Dorohoi, unde dintr-un apartament se simțea miros puternic de gaz. Ajunși la locul intervenției am întrerupt distribuția cu gaz pe acea scară de bloc și apoi am aerisit încăperile, înlăturând pericolul iminent de explozie.”, a declarat pentru Dorohoi News, plt. adj. Laurențiu Grămescu, șef tură intervenție Detașamentul de Pompieri Dorohoi.

La fața locului au mai ajuns și un echipaj de poliție locală și un echipaj DelGaz Grid. Cauza acestei scăpări de gaz o prezenta un furtun defect care făcea legătura de la instalația de gal la un aragaz. (Andrei B.)

Autor: DorohoiNews.ro

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web