Dorohoi News Logo

Misiuni executate de jandarmii botoşăneni în zilele de Crăciun …

jandarmi.fotbal

Peste  100 de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Botoşani, vor executa misiuni în zilele următoare pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică, în municipiul Botoşani, Dorohoi, Săveni şi alte localităţi.
   Jandarmii vor asigura ordinea publică, joi 23.12.2010, la manifestarea cultural artistică care se va desfăşura începând cu orele 16, în faţa sediului Primăriei Săveni iar vineri, 24.12.ac. ja vor veghea la buna desfăşurarea a manifestărilor artistice care vor avea loc la patinoarul din faţa sălii polivalente ,,Elisabeta Lipă”.
   Peste 100 de jandarmi din cadrul I.J.J.Botoşani, în ziua de Ajun şi-n zilele de Crăciun, vor executa misiuni de ordine publică independent şi sistem integrat (poliţist-jandarm) în oraşele Botoşani, Dorohoi, Săveni precum şi în alte localităţi din judeţ, în scopul prevenirii şi combaterii  faptelor antisociale.
   Botoşănenii pot solicita sprijinul jandarmilor la numărul unic pentru situaţii de urgenţă 112 sau 0231/511533. (DorohoiNews.ro)

Autor: DorohoiNews.ro

        
 

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web