Dorohoi News Logo

Recompense de Craciun pentru angajaţii de la Servicii Publice Locale Dorohoi

Dragos Popoiu

Angajaţii de la Servicii Publice Locale, au primit recompense de Crăciun confrom hotărîrii Consiliului Local, Dorohoi sub forma unor prime în valoare de 2 şi 3 milioane de lei.
   Au primit 2 milioane de lei angajaţii de la birouri care au lucrat peste program în timpul inundaţiilor, întocmind dosare, documente, autorizaţii, etc.
   În timp ce 3 milioane de lei au primit anagajaţii care au avut un impact direct asupra celor afectaţi, respectiv cei care s-au ocupat de diferite activităţi: decolmatări, vidanjări, colectare de deşeuri şi animale moarte, curăţenie şi îndepărtarea mîlului lăsat de ape, s.a.m.d.
   ,,Nu este o sumă mare, dar pentru ei conteaza mult tinînd cont de măsurile luate de guvernul Boc, prin care salariile au fost reduse cu 25%. Trebuia apreciată în vreun fel disponibilitatea lor de a lucra peste program, cît şi dorinţa lor de a rezolva problemele cetăţenilor. Ca recunoştinţă pentru efortul depus, salariaţii au primit aceste sume", a declarat pentru DorohoiNews.ro, Dragoş Popoiu, directorul Servicii Publice Locale, Dorohoi. (DorohoiNews.ro)

Autor: DorohoiNews.ro

 

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web