Dorohoi News Logo

Accident teribil la intrarea în Dorohoi! Tânăr rănit grav după ce un Audi a zburat zeci de metri - VIDEO / FOTO

Accident Dealu Mare Dorohoi_02

Un accident teribil s-a produs marți, 8 ianuarie 2019, în jurul orei 17:15, pe drumul național 29B, Dorohoi-Botoșani, în localitatea Dealu Mare.

Un tânăr de 27 de ani, din Darabani, a fost rănit grav după ce șoferul unui Audi cu volan pe dreapta a impactat o platformă auto. El se afla pe scaunul din stânga al autoturismului care circula dinpre Botoșani spre Dorohoi. La Dealu Mare, o platformă auto ieșea dintr-o curte cu spatele, iar șoferul autoturismului Audi nu a putut evita impactul. După ce a lovit remorca, mașina a intrat violent într-un parapet de pe partea stângă a drumului, rămânând fără cupolă. Uterior, autoturismul a ricoșat în al doilea parapet, de pe partea dreptă a drumului.

Șoferul a fost rănit ușor, dar tânărul de 27 de ani, aflat pe scaunul din stânga, a rămas încarcerat. El a fost prins sub bord, fiind extras de echipele de descercerare ale Detașamentului de Pompieri Dorohoi. Acesta a fost preluat în stare de inconștență de cadrele medicale de la ambulanța SMURD și transportat la Spitalul Municipal Dorohoi.

La fața locului au ajuns și mai multe echipaje de poliție care au început cercetările pentru stabilirea cauzelor exacte ale producerii accidentului. (Andrei B.)

Autor: DorohoiNews.ro

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web