Dorohoi News Logo

Accident la Brăești! Două persoane rămase încarcerate după impactul dintre o autoutilitară și un autoturism – VIDEO / FOTO

Accident Braesti_07

Grav accident rutier, soldat cu rănirea a două persoane, s-a petrecut duminică, 17 februarie 2019, în jurul orei 12:30, pe drumul național care leagă municipiile Dorohoi și Botoșani.

Accidentul a avut loc exact la ieșirea din localitatea Brăești spre Botoșani. În accident au fost implicate un autoturism și o autoutilitară. Din primele informații se pare că ambele autovehicule circula spre Botoșani, iar la un moment dat, șoferul autoturismului a virat stânga pentru a intra pe un drum lateral. Șoferul autoutilitarei nu a mai putut evita impactul și a acroșat autoturismul în lateral.

În urma impactului au rezultat trei victime, două dintre acestea fiind încarcerate în autoturism, iar cea de-a treia pasager în autoutilitară. La fața locului s-au deplasat două ambulanțe din cadrul SJA, un echipaj de pompieri cu echipamente de descarcerare din cadrul Detașamentului de Pompieri Dorohoi și mai multe echipaje de poliție.

Ambulanțele au preluat o femeie din autoturism și pasagerul din autoutilitară și i-a transportat la Spitalul Județean Botoșani cu politraumatisme și escoriații la nivelul feței. Cea de-a treia victimă, șoferul autoturismului a refuzat transportul la spital. Ambii șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Drumul Național 29B Dorohoi – Botoșani a fost blocat pentru mai bine de două ore, șoferii fiind nevoiți să formeze cozi kilometrice sau să folosească ruta ocolitoare Brăești – Poiana – Mitoc – Dolina – Leorda. (Andrei B.)

Autor: DorohoiNews.ro

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web