Dorohoi News Logo

Familiile din tabara de sinistrati care au primit somatii de evacuare pot sta linistite

tabara sinistrati

Tabara de sinistrati aflata in Dumbrava Rosie a primit numeroase avertismente din partea oamenilor legii, zona prezentand un risc mare de infractionalitate si acte antisociale.
    Acest lucru i-a determinat pe cei de la Primaria Municipiului Dorohoi sa gaseasca solutii pentru mutarea acestor familii cat mai repede din aceasta zona in special cei care au posibilitatea de a se muta in casele care s-au construit pentru ei sau sunt in curs de finalizare, cu conditia ca acestia sa se implice activ finalizarea lucrarilor si sa isi doreasca mutarea.
   Prin activitatea intensa a Primariei din Dorohoi s-au obtinut de la Consiliul Judetean 10 apartamente cu 4 camere pentru sinistrati. Lucru benefic, nu doar pentru cei aflati in Dumbrava Rosie care vor putea locui in conditii mai umane, cat si pentru Primarie care a reusit sa reduca astfel din cheltuielile necesare intretinerii taberei.
   ,,Asa s-a gandit Administratia Publica Locala si niciodata Primaria Municipiului Dorohoi nu isi va scoate oamenii afara din module, pana cand nu va fi  totalmente sigura ca le poate asigura conditii de viata propice si locuinte omenesti", a declarat primarul Dorin Alexandrescu.  (DorohoiNews.ro)

 

Autor: DorohoiNews.ro
 

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web