Dorohoi News Logo

Bărbat ajuns în stare gravă la Spitalul Dorohoi după ce un copac a căzut peste el

Ambulanta

Incident deosebit de grav petrecut în pădurea din apropierea localității Baranca, din comuna Hudești! Un bărbat în vârstă de 45 de ani a rămas inconștient la pământ după ce trunchiul unui copac s-a prăbușit peste el, lovindu-l la cap.

Bărbatul din Hilișeu se afla în pădure la tăiat copaci. La un moment dat, trunchiul unui copac s-a desprins și a căzut peste bărbatul de 45 de ani, lovindu-l în zona capului, victima rămânând inconștientă. Martorii au sunat la 112, la fața locului ajungând Ambulanța de la Dorohoi, pacientul fiind transportat la Spitalul Dorohoi.

Medicii l-au diagnosticat cu un traumatism cranian acut deschis, cu plagă temporo-parietală stângă, hemoragie subarahnoidiană, fractură de bază de craniu, fractură fronto-parietală stângă, fractură perete exterior şi interior orbită stângă, precum şi aer în jurul trunchiului cerebral, pacientul fiind supus examinărilor la computer tomograf, potrivit stiri.botosani. Având în vedere starea gravă în care se afla bărbatul, medicii de la Dorohoi au decis ca pecientul să fie transferat la Spitalul de Neurochirurgie din Iași.

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web