Dorohoi News Logo

O femeie din comuna Lunca, la un pas să ardă de vie după o ceartă cu soţul gelos – FOTO

incendiu02

Un incendiu puternic a izbucnit azi-dimineaţă în satul Lunca, din judeţul Botoşani. Incendiul a fost anunțat puţin înainte de ora 5.00. La fața locului s-au deplasat două echipaje de la Botoșani și Flamanzi, precum si pompierii voluntari din comună, un echipaj SMURD si unul de la SJA.

Primii care au ajuns la fața locului au fost pompierii voluntari. Aceștia au constatat ca locuinţa ardea în totalitate.

O femeie si copilul acesteia s-au autoevacuat. Proprietarul refuza să părăsească locuinta si a fost evacuat cu forta de către membrii SVSU Lunca si polițiștii din comună. Acesta a fost preluat de echipajul SMURD. Cauza probabilă este acțiune intenționată.

In ceea ce priveste incendiul din comuna Lunca, poliția face urmatoarele precizari:
In noaptea de 02/03.05.2019, un barbat de 51 de ani din comuna Lunca, pe fondul consumului de alcool si a geloziei, si-a agresat sotia de 43 de ani. Aceasta, impreuna cu fiica minora, de 13 ani, au parasit domiciliul si au plecat la o vecina din apropiere. Ulterior, barbatul a provocat, in mod intentionat, un incendiu la imobil. Mama si fiica nu se aflau in imobil la momentul izbucnirii incendiului.

Barbatul a fost condus de politisti la sectia de psihiatrie, pe numele lui fiind intocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infractiunilor de violenta in familie si distrugere.

Ca urmare a incendiului au rezultat doar pagube materiale, fara victime omenesti.

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web