Dorohoi News Logo

Acţiune organizată de poliţişti pe raza municipiului Botoşani - FOTO

actiune 08.05.2019

Poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani, împreună cu lucrători din cadrul IJJ Botoşani au organizat miercuri 8 mai, pe raza municipiului Botoşani o acţiune cu efective mărite, pentru prevenirea şi combaterea actelor ilicite de comerţ şi a criminalităţii stradale.

Poliţiştii au acţionat în Piaţa centrală şi în zonele adiacente acesteia, precum şi alte zone intens circulate din oraş.

Cu ocazia activităţilor specifice desfăşurate, au fost legitimate 128 de persoane şi controlate 47 de unităţi economice şi 13 autovehicule.

Ca urmare a neregulilor constatate, au fost aplicate 27 de sancţiuni contravenţionale, valoarea acestora fiind de aproximativ 3.700 de lei.

Totodată, au fost distribuite peste 800 de materiale preventive-flyere, cu sfaturi pentru cetăţeni, privind protejarea împotriva furturilor din buzunare, tâlhăriilor sau înşelăciunilor prin metoda accidentul ori voiajorii.

De asemenea, poliţiştii Compartimentului Prevenire au fost prezenţi în două şcoli din municipiul Botoşani, Şcoala Gimnazială Sfântul Nicolae, respectiv Şcoala Gimnazială nr. 7, unde s-au întâlnit cu 107 elevi, această activitate subscriindu-se proiectelor Împreună pentru o comunitate mai sigură, Prevenirea victimizării minorilor, Siguranţa online şi Prevenirea delicvenţei juvenile.

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web