Dorohoi News Logo

Incasari in valoare de 70.000 de lei din alte surse la SPL Dorohoi

Popoi Dragos SPL Dorohoi

Extinderea activitatilor de prestari servicii al societatii nou infiintate, Servicii Publice Locale Dorohoi, catre alti clienti din municipiul Dorohoi cat si din alte localitati in afara de Primaria Dorohoi au facut ca in conturile acestei societati sa intre dupa primele doua luni de activitate in jur de 70.000 mii lei cu tot cu TVA.    

Aceste sume au provenit din subcontractarea construirii a doua case din zona sinistrata aducandu-le la faza de rosu, executarea sapaturilor de dren pe o distanta de 1200 ml in cartierul Dumbrava Rosie si lucrari de fasonare a fierului (taiere, legare armaturi etc.) pentru firme care au construit case pe raza municipiului Dorohoi, a precizat directorul SPL Dorohoi. 

“Nu este o suma foarte mare dar este un inceput care ne da curaj sa adancim prestarile de servicii si catre alti clienti. Acest lucru s-a facut fara a neglija obiectivul principal de activitate al nostru si contractul pe care il avem cu Primaria Municipiului Dorohoi”, a declarat in exclusivitate pentru Dorohoi News, directorul SPL Dorohoi Dragos Popoi. (DorohoiNews.ro)


Autor: DorohoiNews.ro

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web