Dorohoi News Logo

Accident la Dorohoi! Copil lovit de o mașină după ce a traversat strada pe trotinetă - FOTO

Accident Dorohoi_05

Accident grav, soldat cu rănirea unui copil de 12 ani, petrecut sâmbătă, 15 iunie 2019, în jurul orei 17:00, pe strada Calea Plevnei din Dorohoi.

Din primele cercetări se pare că șoferul unui autoturism Skoda nu a mai putut evita impactul cu un copil aflat pe o trotinetă. Din spusele martorilor, doi copii mergeau pe trotinetă pe Aleea Caisului și la intersecția cu strada Calea Plevnei nu s-au asigurat, traversând în viteză. Șoferul a evitat primul copil, însă, pe cel de-al doilea l-a acroșat.

La fața locului s-au deplasat două echipaje de poliție și un echipaj de ambulanță din cadrul SJA, care l-a preluat pe copil și l-a transportat la Spitalul Municipal Dorohoi pentru acordarea primelor îngrijiri medicale. Copilul a fost diagnosticat cu traumatism cranian-cerebral și a fost transferat în stare de conștiență și stabil hemodinamic la Pediatrie Botoșani.

Polițiștii au început cercetările pentru stabilirea cauzelor exacte ale producerii accidentului și aplicarea măsurilor procedurale. (Andrei B.)

Autor: DorohoiNews.ro

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web