Dorohoi News Logo

Oficiul de Cadastru anunță deschiderea unui nou punct de lucru într-un oraş din județul Botoşani

cadastru1

In vederea preîntâmpinării și sprijinirii nevoilor cetățenilor, a altor categorii de beneficiari, precum și soluționării cu celeritate a serviciilor și operațiunilor în materie de informații cu privire la imobile, în conformitate cu prevederile Legii nr. 7/1996, la nivelul fiecărei circumscripţii judecătoreşti a fost înființat cel puţin un birou de cadastru şi publicitate imobiliară.

In acest sens, informăm că începând cu data de 03.07.2019, în orașul Săveni va funcționa Biroul de Relații cu Publicul din cadrul Oficiului de Cadastru şi Publicitate Imobiliară, situat în orașul Săveni Str. 1 Decembrie, 1, în sediul Primăriei Săveni, parter, și care va avea program de înregistrări și eliberări cereri, zilnic între orele 8,30-14,00, tel. 0331/130153, fax: 0374462730, email: [email protected].
Birourile de relaţii cu publicul sunt competente să efectueze operaţiunile de înregistrare a cererilor, de eliberare a documentelor și, după caz, de soluționare a cererilor de eliberare a extraselor de carte funciară.

De asemenea, Biroul de relații cu publicul va facilita accesul cetățenilor, persoanelor fizice și juridice autorizate ANCPI, notarilor publici, executorilor judecătorești, unităților administrativ-teritoriale, instituțiilor publice, dar și al altor specialiști, la serviciile de cadastru și publicitate imobiliară.
Totodată, vor fi eliminate impedimentele sesizate în timp de către beneficiarii serviciilor de cadastru și carte funciară, care erau nevoiți să se deplaseze la reședința de județ, sau, după caz, în localitatea în care funcționează birouri de cadastru și publicitate imobiliară, pentru a depune și ridica documente, ceea ce implica timp și costuri suplimentare.

Unităţile administrativ-teritoriale arondate, pentru care Biroul de relații cu publicul din Orașul Săveni, efectuează operaţiunile de cadastru şi publicitate imobiliară sunt: Săveni, Adășeni, Avrămeni, Coțușca, Dângeni, Dobârceni, Drăgușeni, Hănești, Manoleasa, Mihălășeni, Mitoc, Ripiceni, Știubieni, Vlăsinești, Vorniceni.

Deschiderea Biroului de Relații cu Publicul în sediul Primăriei Săveni a fost posibilă datorită acodării cu titlu gratuit a spațiului, ocazie cu care aducem mulțumiri Domnului Primar  Relu Tîrzioru precum și Consiliului Local al orașului Săveni.

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web