Dorohoi News Logo

Accident! O mașină s-a izbit violent de un camion pe drumul dintre Dorohoi și Loturi Enescu – FOTO

Accident Loturi Enescu_16

Accident soldat cu rănirea a trei persoane petrecut în seara zilei de vineri, 12 iulie 2019, pe DJ 291D între Dorohoi și Loturi Enescu.

Șoferul unui camion a fost oprit regulamentar de Poliția Locală Dorohoi pentru un control de rutină, iar la un moment dat a fost izbit în spate de un VW Passat. Din primele cercetări se pare că șoferul unui autoturism VW Passat se deplasa dinspre Loturi Enescu spre Dorohoi și a ațipit la volan, intrând direct în camionul oprit pe marginea drumului. În autoturismul VW se aflau patru persoane, doi adulți și doi copii, trei dintre acestea fiind rănite.

La fața locului s-au deplasat echipaje de poliție și de ambulanță, care au preluat cele trei victime și le-au transportat la Spitalul Municipal Dorohoi pentru acordarea primelor îngrijiri medicale.

Ambii șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, în ambele cazuri rezultatul fiind negativ. Polițiștii au început cercetările pentru stabilirea cauzelor exacte ale producerii accidentului și aplicarea măsurilor procedurale. (Andrei B.)

Autor: DorohoiNews.ro

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web