Dorohoi News Logo

TRAGIC! Tânăra electrocutată într-un restaurant din Dorohoi a decedat

o-tanara-a-murit

Durere fără margini în familia tinerei de doar 27 de ani, din Broscăuți, care în urmă cu aproape o săptămână a fost transportată la Iași cu elicopterul SMURD, după ce s-a electrocutat într-un restaurant din Dorohoi. În ciuda eforturilor depuse de medicii din Iași, tânăra nu a supraviețuit.

Tragedia s-a petrecut marțea trecută, în timp ce tânăra se afla la muncă, într-un restaurant din Dorohoi. Din primele informații, femeia s-a electrocutat la un cuptor electric. A fost transportată de urgență la spitalul din Dorohoi, însă starea victimei s-a înrăutățit, astfel că ulterior a fost transportată la Spitalul Mavromati, după ce suferise și un stop cardio-respirator.

Pentru că starea era din ce în ce mai gravă, medicii de la Botoșani au decis să o transfere la Iași, astfel că miercuri a fost solicitat un elicopter SMURD. Trupul greu încercat nu a mai rezistat decât câteva zile, tânăra murind pe patul de spital.

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Botoșani au deschis o anchetă, efectuându-se cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea măsurilor legale de sănătate și securitate în muncă.

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web