Dorohoi News Logo

Demolarile... aproape de final

Demolarile, aproape de final 001

Datorita vremii favorabile dar si mobilizarii tuturor lucratorilor de la Servicii Publice Locale Dorohoi, lucrarile de demolare a cladirilor situate in zona blocurilor ANL au avansat considerabil, desi, in contractul cu Primaria Municipiului Dorohoi termenul de executie a lucrarilor a fost stabilit de comun acord sa aiba o perioada de finalizare de 30 de zile.

Directorul acestei societati, Dragos Popoi, a declarat pentru Dorohoi News, miercuri 19 ianuarie 2011, ca in cel mai scurt timp vor finaliza aceste lucrari de demolare. Acesta a tinut sa mentioneze si faptul ca in urma negocierilor purtate de primarie cu domnul profesor Iancu Isidor nu au intampinat greutati din partea Comunitatii Evreiesti, care au inteles necesitatea de a demola aceste imobile si au acceptat demolarea. Un alt proprietar nu a fost de acord cu demolarea iar cladirea acestuia a ramas neatinsa (vezi foto 001,008,012,019,020), acest lucru ingreunand procesul de curatare a zonei. Consideram ca societatea de Servicii Publice Locale a dat dovada de profesionalism in tot ceea ce a facut intrucat a trebuit sa evite demolarea accidentala a cladirii acestui cetatean care acum va demola cladirea cu mijloace proprii. Deasemeni, dorim sa mentionam atentia sporita pe care au acordat-o primului imobil din sirul de case care au fost demolate, imobil care nu este prins in planul de demolare (vezi foto 007,017) si a trebuit taiata tabla de pe acoperis impreuna cu scandurile si barnele care aveau legatura cu acoperisul comun al caselor invecinate.

 Am surprins in imagini si stratul de gunoaie intrate in putrefactie (deseuri, haine, cartoane, etc) care in unele locuri depasea inaltimea de 1 metru, acest focar de infectie care in momentul rascolirii a inceput sa miroase ingrozitor. Un grup de trecatori carcotasi au pus intrebarea: ,,O cautati pe Elodia ?”  Vom urmari evolutia lucrarilor pentru a va informa pe dumneavoastra, cititorii nostrii, despre finalizarea demolarii. (DorohoiNews.ro)

Autor: DorohoiNews.ro

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web