Dorohoi News Logo

Investiții în educația ibăneșteană! Ample lucrări de modernizare la școlile din comună - FOTO

scoala ibanesti

Comuna Ibănești continuă dezvoltarea sub buna administrație condusă de primarul ing. Romică Magopeț și în sfera educațională, punând accent pe oferirea de condiții optime și eficiente de studiu pentru elevii ibăneșteni.

Astfel, corpurile școlilor gimnaziale din comună, respectiv Școala „Ștefan cel Mare” Ibănești și Școala „Mihail Sadoveanu” Dumbrăvița sunt în plin proces de executare a lucrărilor de modernizare.

Proiectele de modernizare presupun ample investiții ce vizează lucrări specifice pentru îmbunătățirea gradului de satisfacție a performanței construcției,schimbarea acoperișurilor, instalațiilor electrice și sanitare, geamuri și uși,îmbunătăţirea conformării antiseismice a obiectivului expertizat, prin adoptarea unor soluţii constructive, ca urmare a necesităţii de a prelua şi transmite în bune condiţiiforţele orizontale;etc.

„Investiția în educație este cea mai eficientă investiție a societății. Copiii reprezintă viitorul, iar cheia care deschide ușile succesului se regăsește într-un învățământ de calitate desfășurat într-un cadru standardizat la nivel european. Se lucrează intens pe mai multe paliere, astfel încât procesul de modernizare și reabilitare să cuprindă toate zonele de interes specifice implementării acțiunilor care pot avea loc într-o comunitate.Elevii ibăneșteni se vor bucura de săli de clasă moderne și sigure, dotate coresponzător, astfel încât participarea la procesul educativ să fie o plăcere și o amintire plăcută din anii de școală.” a spus primarul comunei Ibănești, ing. Romică Magopeț.

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web