Dorohoi News Logo

Victima accidentului de la Hilișeu preluată de elicopterul SMURD de la Dorohoi

Elicopter

Șoferul din comuna Hilișeu Horia din județul Botoșani care a produs, duminică, 18 august 2019, un accident rutier și a abandonat mașina în care se afla o victimă încarcerată era într-o avansată stare de ebrietate. 

Botoșăneanul de 50 de ani a fost găsit la scurt timp după producerea accidentului, iar oamenii legii l-au testat cu aparatul etilotest. Nivelul concentrației alcoolice a fost de 1,05 mg/l alcool pur în aerul expirat. El s-a ales dosar pentru vătămare corporală gravă și conducere sub influența alcoolului. 

Victima rămasă încarcerată, Constantin P., în vârstă de 62 de ani a fost transferată cu elicoperul SMURD la Iași, fiind diagnosticată cu traumatism la coloană.

Vă reamintim că un bărbat din comuna Hilișeu Crișan a rămas încarcerat într-o autoutilitară care a lovit un copac de pe marginea drumului. El a urcat într-o mașină condusă de un bărbat de 50 de ani, din același sat cu el, iar la intrarea în localitatea Hilișeu Cloșca acesta pierde controlul asupra volanului, iese de pe drum și lovește un nuc aflat pe margine. 

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web