Dorohoi News Logo

DAS Dorohoi, din nou pe baricade

R. Surdu

Directia de Asistenta Sociala Dorohoi a reinceput distributia de obiecte de imbracaminte si incaltaminte noi in zona sinistrata. Astfel, incepand cu 19 ianuarie 2011, o echipa din cadrul D.A.S. a distribuit produse de acest gen pe strazile Locomotivei, Garii, G. Enescu, Stelian Gheorghiu, Stroe Buican.

   Aceste obiecte sunt din produse noi confiscate de reprezentantii Ministerului de finante si donate populatiei sinistrate din Municipiul Dorohoi, precum si produse donate de World Vision Romania, organizatie care in parteneriat cu Directia de Asistenta Sociala Dorohoi a sustinut in comunitatea noastra si un seminar cu tema ,,Protectia copilului in caz de dezastre“.
“Vom acoperi din nou toata zona afectata de inundatii la sfarsitul lunii iunie 2010. Aceasta activitate de distributie se realizeaza in continuare cu sprijinul agentilor economici locali, carora le multumim pe aceasta cale pentru sprijinul acordat, D.A.S. nedispunand de mijloace de transport de mare tonaj sau autoutilitare”, a declarat pentru Dorohoi News, directorul D.A.S., Radu Dan Surdu. (DorohoiNews.ro)

Autor: DorohoiNews.ro

 

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web