Dorohoi News Logo

Prima intalnire a fotografilor din Botosani

Clubul fotografilor Botosani 001

Sambata, 22 ianuarie 2011, Asociatia Organizatorilor de Evenimente din Botosani a organizat la Casa Judeteana a Tineretului prima intalnire a Clubului Fotografilor Botosani la care au participat si membri ai cluburilor din Suceava si Iasi.

   Membrii fondatori ai clubului sunt Marius Agrigoroaei, Relu Oneaga, Flavius Damean si Florin Petrosceac. Invitati de la  Clubul Fotografilor Iasi au fost: Dan Mititelu, Cristian Gafitencu, George Pinzaru si Stefan Abageru care au impartasit celor prezenti informatii si experiente acumulate in decursul a peste trei ani de activitate fotografica unde la clubul foto din Iasi s-au perindat peste 500 de membrii. Marius Agrigoroaei a declarat pentru Dorohoi News: «Intalnirea a fost una de succes intrucat am format un nucleu si sau facut 25 de inscrieri». Timp de peste 3 ore s-au facut propuneri si sa discutat despre cum va activa clubul, work-shopuri, programe. Discutiile au fost deosebit de interesante fiind intretinute de domnii Dan Mititelu si Cristian Gafitescu care au interactionat cu cei prezenti.
   Singurul dorohoian prezent si inscris in acest club este Marius Petrescu care regreta faptul ca nu are cu cine sa colaboreze pe teme foto. (Dorohoinews.ro)

mai multe imagini aici: http://mariuspetrescu.com/prima-intalnire-a-fotografilor-din-botosani/


Autor: DorohoiNews.ro
 

 

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web