Dorohoi News Logo

Dumitru Andrusca : “Nu am primit nici o oferta din partea primariei Dorohoi”

D Andrusca Dorohoi

Zona din central orasului Dorohoi pare a intra in normalitate prin proiectul de sistematizare care va schimba fata orasului. Demolarea cladirilor vechi si curatarea zonei, este primul pas pe care municipalitatea il face in cadrul acestui proiect.
   Exista si exceptii, cum ar fi o cladire improprie pentru locuit si la fel de afectata de trecerea timpului ca celelalte, dar care nu a putut fi demolata deoarece proprietarul acesteia s-a opus.
   “Pana acum nu am primit nici o oferta din partea primariei, care sa certifice garantia ca in urma demolarii voi fi despagubit corespunzator acelei zone a orasului. Nu ma opun demolarii, dar astept in continuare ca primaria sa vina cu o solutie echitabila. Eu am luat aceasta cladire pentru a face ceva, sa ramana pentru copii, dar nu am primit autorizatie sa o pot consolida. Nu vreau sa speculez acest lucru si sa ma imbogatesc ca altii, dar vreau sa primesc macar ce am investit prin achizitionarea cladirii. Astept in continuare din partea primariei o oferta reala”, a declarat in exclusivitate pentru Dorohoi News, proprietarul cladirii, Dumitru Andrusca. (Dorohoinews.ro)

Autor: DorohoiNews.ro

 

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web