Dorohoi News Logo

Concert excepțional susținut de Vali Boghean Band și Marcel Pavel la Zilele Municipiului Dorohoi 2019 - FOTO

ZMD_00

Ultima seară a Zilelor Municipiului Dorohoi, 29 septembrie 2019, a adus în fața publicului artiști de excepție ce au impresionat publicul prin show-uri de muzică live susținute de Vali Boghean Band și Marcel Pavel.

Tocmai de pe plaiuri basarabene, Vali Boghean și trupa lui au adus la Dorohoi ritmuri și melodii cu diferite influențe, impresionând prin diversitatea sentimentelor pe care acestea le-au creat în sufletele spectatorilor. Artiștii moldoveni au fost primiți cu multe aplauze și voie bună.

„Am mai fost la Dorohoi, însă cu trupa e prima dată. E o mare bucurie că am prins lume atât de multă, „grămăjoară”, cum spunem noi. De pe scenă a fost foarte bine, dar și publicul trebuie să decidă asta. Am avut parte de o scenă bună, un sunet bun, o dispoziție frumoasă, organizare și primire de excepție, iar asta pentru artist contează și ajută mult. Noi suntem cei ce cred că mai devreme sau mai târziu unirea se va întâmpla, granițele se vor rupe, iar acesta este mesajul pe care noi îl transmitem, pentru care luptăm și pe care îl găsiți în multe dintre cântecele noastre.”, a declarat Vali Boghean, în exclusivitate pentru Dorohoi News.

Seara a continuat alături de Marcel Pavel, care deja se afla aproape de inimile publicului dorohoian, lucru dovedit și de relația specială creată de interpret cu spectatorii. La îndemnurile artistului, dorohoienii au cântat și s-au distrat pe melodiile bine-cunoscute ale acestuia, menținând o atmosferă cu adevărat inedită. (Miruna M. și Betty B.)

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web