Dorohoi News Logo

Primaria Dorohoi „Cine ne asculta si cand”

Dorohoi Audiente

Primarul Municipiului Dorohoi, Dorin Alexandrescu luni 24 ianuarie incepand cu ora 9:00 si-a tinut programul de audiente pentru populatia municipiului cat si al altor peteni. Astfel, cetatenii cu probleme ce tin de administratia publica locala dar si cu alte doleante au fost primiti in audienta de primarul Dorohoiului in incercarea rezolvarii pe cat posibil a solicitarilor acestora. De la inceputul acestui an s-au inscris si au fost primiti in audienta un numar de 72 persoane, din care 21 persoane au fost prezenti pentru audienta ieri 24 ianuarie. 

„Principalele probleme au fost cele legate de situatia locuintelor afectate de inundatii. De regula, aceste persoane solicita sprijin financiar cat si materiale de constructii, mobila, electrocasnice etc. O alta problema cu care se confrunta Primaria Dorohoi este cea locativa, o mare parte din cetatenii prezenti la audiente solicitand o locuinta”, a declarat pentru Dorohoi News, primarul municipiului Dorohoi, Dorin Alexandrescu.

Precizam faptul ca primarul Dorin Alexandrescu acorda audiente la Primaria Dorohoi in fiecare luni incepand cu ora 9:00. Inscrierile pentru aceste audiente se fac la secretariatul Primariei Dorohoi. (DorohoiNews.ro)


Autor: DorohoiNews.ro

 

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web