Dorohoi News Logo

„Tu întrebi... Noi îți răspundem”

Etapa a doua a demolarii 001

La rubrica "Tu intrebi...  Noi iti raspundem" - “Ai vreo  personalitate locala, politician sau doctor, ale carei secrete vrei sa le aflii?”, un cititor intreba redactia Dorohoi News cand se continua demolarea langa SC SABCO.

Dupa cum v-am informat, a fost finalizata prima etapa a demolarilor si urmeaza continuarea lucrarile de demolare pe coltul la care face referire cititorul nostrum, dar directorul societatii de Servicii Publice Locale, Dragos Popoiu, a declarat ca se urmareste demolarea fara a afecta calea de acces a persoanelor care locuiesc deasupra magazinului de piese auto si a minimarketului din vecinatate. Am incercat sa surprindem in imagini situatia existenta la fata locului si va prezentam si dumneavoastra, cititorilor nostri, aspecte cu aceste cladiri. Dupa cum se observa, cei care locuiesc la etajul acestei cladiri au ca principala cale de acces niste scari care este posibil sa fie afectate de procesul de demolare (intrarea-vezi imaginea 010 care se face prin spatele cladirii-vezi imaginea 007 cu trecere prin-vezi imaginea 004,005 si 006).
   „Vom incerca sa nu producem neplaceri acelor locatari” a declarat pentru Dorohoi News, directorul SPL – Dragos Popoiu. Cat despre afirmatia: „ce marea demolare??????? au demolat 3 case si gata cu demolarea?” consideram ca societatea de Servicii Publice Locale a actionat cu professionalism, a mobilizat tot personalul si utilajele pentru a finaliza aceste demolari. Va reamintim ca nu au oprit circulatia rutiera in zona si in 10 zile au terminat, desi termenul era de 30 de zile.

   Avand in vedere continuarea demolarilor din aceasta zona, primaria a transmis proprietarilor cladirilor, adrese prin care acestia sunt invitati la sediul primariei, pentru discutii privind gasirea de solutii favorabile, (demolare, consolidare).

   „Aceste adrese au fost trimise in data de 17 ianuarie, persoanelor care detin un spatiu in strada Dimitrie Pompeiu, cum ar fi Ionel Timpau, Costas Maria, Debeli Alexandru Mihai, Stoica Corneliu si Andrusca Dumitru”, a declarat pentru Dorohoi News, arhitectul sef Catalin Ilas, Primaria Dorohoi. (DorohoiNews.ro)


 Autor: DorohoiNews.ro

 

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web