Dorohoi News Logo

ANL : Consilierii au aprobat astazi componenta comisiilor de evaluare si rezolvare a contestatiilor pentru dosarele ANL

ANL Dorohoi

Consilierii au aprobat astazi in sedinta ordinara a Consiliului Local, componenta comisiilor de evaluare a dosarelor si de rezolvare a contestatiilor pentru dosarele ANL. Din componenta acestor comisiilor fac parte si  consilieri locali. Din comisia de evaluare fac parte consilerii Danila Ioan Sorin – PSD, Alexandroaie Maria – PDL,  Ciornei Nelu – PNL. Din comisia de rezolvare a contestatiilor fac parte Pintilie Octav – PSD,  Ionescu Marius – PNL, si Prepelita Iulian – PDL.
   S-au stabilit de asemenea si presedintii acestor comisii, respectiv primarul Dorin Alexandrescu presedintele comisiei de evaluare si Alin Sorin Clim presedintele comisiei de rezolvare a contestatiilor.

In anul 2010 au fost depuse de catre tinerii, la primaria municipiului Dorohoi, 152 de cereri pentru locuinte ANL. De la inceputul acestui program, in toti anii si pana la 31 decembrie 2010 au fost depuse un numar de 530 cereri.
“In momentul de fata sunt centralizate toate aceste cereri si urmeaza procedura de comunicare prin mandate postale cu recomandare, catre toate persoanele care au depus cereri. In comunicarea pe care o vor primii se va mentiona actele care stau la baza dosarului, perioada pentru depunere si cadrul legislativ, toate acestea pentru o transparenta a comisiei”, a mentionat pentru Dorohoi News, viceprimarul Alin Sorin Clim. (DorohoiNews.ro)


 Autor: DorohoiNews.ro

 

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web