Dorohoi News Logo

Munca Voluntarilor Dorohoieni, rasplatita !

Seara voluntarilor botosaneni 003

Castigatorii marelui premiu la nivel national al concursului "Stop Violenta Tv!" din cadrul Gr. Sc. "Regina Maria" Dorohoi reprezentati de prof. Alupoaei Alina, Monica Gheorghita, Hritcu Loredana si Alina Rosu au fost invitati sa participe Miercuri 26 ianuarie la Teatrul Mihai Eminescu Botosani  la evenimentul Seara voluntarilor botosaneni organizat in cinstea voluntarilor de Centrul Europe Direct Botoșani împreună cu Asociația B-Right Media in calitate de nominalizat la premiu. La eveniment au mai urcat pe scena grupul de dans „THE BEST CREW” si solistele vocale Pascu Silvia si Chitac Adriana. Reamintim cititorilor nostri filmul evenimentelor care au dus la premierea prof. Alupoaei Alina.

Actiunea a inceput la Gr. Sc. "Regina Maria":
Luni pe 22 noiembrie 2010 printr-o expozitie de fotografie "Nu sunt un artist, sunt un fotograf" a dorohoianului Marius Petrescu care a expus cateva din fotografiile sale in holul principal al liceului, prin care s-a oferit o alternativa a petrecerii timpului liber prin valorificarea unui hobby. O alta actiune a fost demarata in atelierul de croitorie al liceului, sub indrumarea doamnei profesoare Seritean Daniela care a reliazat impreuna cu copiii proiectul "Iesi din cercul vicios al tv-ului si internetului, alege culorile minunate ale vietii", prin care au confectionat un cerc cusut in diferite culori, iar pe acel cerc au fost scrise mesajele elevilor.
·    Marti 23 noiembrie a avut loc o actiune comuna cu Gradinita Nr.3 Dorohoi, sub indrumarea profesorului Mihaela Besleaga. Tema activitatii „Alegerea ne apartine! Violenta Tv versus bucuria culturii”.
·    Miercuri 24 noiembrie in Laboratorul de Comert a avut loc prezentarea foto a artistului fotograf Marius Petrescu fost elev al Gr. Sc. "Regina Maria" Dorohoi.
·    Joi 25 noiembrie excursie tematica “Stop Violentei Tv!” in vizita la muzeele din Municipiul Suceava. Din Dorohoi au plecat spre aceste locatii un numar de aproximativ 500 de elevi cu 10 autocare (prof. participanti: Loredana Hritcu, Gheorghita Monica, Andrioaei Viorel, Groza Marin, Axinte Codruta, Borsan Aurica, Rotariu Anisoara, Roman Tatiana, Smocot Cezara, Sandu Mariana, Paduraru Mara, Repciuc Silvia, Seritean Daniela, Bolohan Gabriela, Oprisan Doina).
·    Vineri 26 noiembrie Marsul “Stop Violentei Tv!” la care au participat un numar de aproximativ 500 de elevi atat de la Grup Scolar "Regina Maria" Dorohoi cat si de la Gr. Sc. "Alexandru Vlahuta" Sendriceni (prof. Scripcaru Simona si Scripcaru Catalin), implicati in acest eveniment a fost Primaria Municipiului Dorohoi, Politia Municipiului Dorohoi si Inspectoratul Judetean de Jandarmi Botosani care au asigurat buna desfasurare a evenimentului.
·    Sambata 27 noiembrie a avut loc intrecerea sportiva intre Gr. Sc."Regina Maria" Dorohoi, Colegiul National Grigore Ghica Voievod, si Grup Scolar "Alexandru Vlahuta" Sendriceni si anume "Joc amical de fotbal" (prof. participanti Rosu Alina, Pochiscan Emilian, Scripcaru Catalin, Botezatu Daniel, Jiscanu Bogdan Maricel).

Bloggerul Cristian China-Birta, initiatorul acestui proiect, a decis ca marele premiu (multifunctionala Samsung) al concursului “STOP violentei TV” sa fie acordat dorohoienilor.
   Redactia Dorohoi News felicita pe aceasta cale pe toti cei implicati in acest proiect si in mod special pe profesoara Alupoaei Alina fara de care orasul Dorohoi nu ar fi fost amintit la Seara voluntarilor botosaneni. Ei sunt oamenii cu care ne mandrim ! (DorohoiNews.ro)


 Autor: DorohoiNews.ro

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web