Dorohoi News Logo

Proiect de dezvoltare: Pasi mici, dar siguri

Dorohoi Consiliul Local

Primul pas din proiectul cu finanţare europeană de aproape opt milioane de euro, de dezvoltare a Dorohoiului, mentionat intr-un articol anterior, a fost facut. Vizita in teren, care este parte din perioada de contractare a celui mai mare proiect din Dorohoi, a fost fixata pe data de 3 februarie.
   Mai mult decat atat in sedinta Consiliului Local din 27 ianuarie, a fost aprobat proiectul de hotarare privind insusirea modificarilor survenite in structura inventarului bunurilor care alcatuiesc domeniul public al Municipiului Dorohoi, atestat de HGR nr. 971/2002. Acest proiect a starnit nemultumirea unor consilieri locali care au sustinut ca acesta ar trebui amanat doarece nu au avut timp sa studieze materialele. Prezentarea necesitatii acestui proiect, de catre primarul Dorin Alexandrescu ia facut pe acesti consilieri nemultumiti sa revina asupra deciziilor luate si proiectul a fost votat in unanimitate.
   “Sunt multumit si in acelasi timp multumesc tuturor consilierilor pentru intelegerea de care au dat dovada prin votarea acestui proiect de interes local”, a declarat pentru Dorohoi News primarul Dorin Alexandrescu.
   Va vom tine la curent cu lucrarile acestui proiect. (DorohoiNews.ro)


 Autor: DorohoiNews.ro




 

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web