Dorohoi News Logo

Tu intrebi… noi raspundem : O stire banala in Romania dar socanta in orice alta tara dezvoltata

intrebare_3

Ca urmare a mediatizarii cazului prezentat pe larg de toate posturile de televiziune, in care se aduce la cunostinta tuturor despre femeia muscata de caini marti seara in curtea unei institutii publice din Bucuresti, care in dimineata zilei de 28 ianuarie a incetat din viata, am primit de la cititorii nostri, la rubrica Tu intrebi… noi raspundem, nenumarate sesizari despre existenta unor caini fara stapan in diferite zone ale orasului. Referitor la cazul femeii ucisa de caini medicul Ioan Florescu, seful Clinicii de chirurgie plastica de la Spitalul Bagdasar-Arseni, a calificat cazul drept unul dintre cele mai grave dintre cele cu care a avut de-a face de-a lungul carierei sale."Sunt afectate tegumentele de la nivelul scalpului, membrele superioare de la umăr până la articulaţii, membrele inferioare de la şold până la tălpi. S-au distrus tegumente, sunt efecte importante, s-au distrus muşchi pe toată suprafaţa, nervi, vase", a spus Ioan Florescu.
   Va cerem permisiunea, dumneavoastra, cititorilor Dorohoi News, sa ne acordati un ragaz pentru a ne documenta, pentru a intreba pe directorul societatii de Servicii Publice Locale cum isi propune sa evite astfel de tragedii in municipiul Dorohoi.
   Redactia Dorohoi News, va propune o dezbatere ONLINE cu privire la acest subiect cu rugamintea de a raspunde la doua intrebari care se contureaza in jurul „celui mai bun prieten al omului”:
1. Ar fi o solutie eliminarea fizica, fara nici un fel de exceptie, a cainilor comunitari care isi petrec vremea pe strazile oraselor Romaniei sau adunarea lor in regim de urgenta?
2. Care institutie ar trebui sa dispuna masuri  pentru a evita astfel de tragedii pe viitor?

   Vom reveni cu amanunte in editiile urmatoare. (DorohoiNews.ro)


 Autor: DorohoiNews.ro

 

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web