Dorohoi News Logo

„Tu întrebi... Noi îți răspundem”

intrebari

La rubrica "Tu intrebi...  Noi iti raspundem" - “Ai vreo  personalitate locala, politician sau doctor, ale carei secrete vrei sa le aflii?”, un cititor ne intreaba despre noua sala de sport situata pe bulevardul Victoriei. De ce nu se deschide si daca poate fi inchiriata?
    Pentru dumneavoastra ne-am interesat si am aflat ca aceasta sala de sport nu poate fi pusa inca la dispozitia cetatenilor, datorita intarzierilor firmei contractante de obtinere a cotei de gaz, intarzieri provocate de SC E.on Gaz care nu a dat aceste aprobari. “Sala de sport nu poate fi pusa la dispozitia cetatenilor in momentul de fata, deoarece nu are nici o sursa de incalzire si este impracticabila. Nu este o lucrare a primariei, dar cu toate interventiile facute nu am putut obtine cota de gaz pana in momentul de fata.”, a declarat pentru Dorohoi News, primarul Dorin Alexandrescu.
   La subiectul propus de dumneavoastra despre situatia cainilor comunitari, pentru Dorohoi News, primarul Dorin Alexandrescu, ne spune ca de aceasta problema se ocupa societatea Servicii Publice Locale, rata de colectare este destul de mare, dar nu se poate compensa cu numarui mare de caini care apar de la o zi la alta. “Acesti caini sunt adusi si din alte localitati fiind lasati aici, lucru care se poate observa din felul in care umbla dezorientati pana isi gasesc un loc. Din punctual meu de vedere, fiecare comunitate ar trebui sa isi rezolve problema fara a recurge la astfel de lucruri. Vom face tot posibilul, ca populatia sa fie in siguranta.”, a mentionat Dorin Alexandrescu.
   Redactia Dorohoi News va multumeste pentru interesul acordat si asteptam in continuare intrebarile dumneavoastra la rubrica "Tu intrebi...  Noi iti raspundem" - “Ai vreo  personalitate locala, politician sau doctor, ale carei secrete vrei sa le aflii?”. (DorohoiNews.ro)

Autor: DorohoiNews.ro

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web