Dorohoi News Logo

AJOFM Botoșani organizează un Seminar cu tema „Primii pași în contabilitate”

contabilitate

Avand in vedere preocuparea permanenta a Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca, prin intermediul agentiilor judetene pentru ocuparea fortei de munca, de a-şi adapta, dezvolta si promova continuu serviciile oferite,  Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Fortei de Muncă Botoşani organizează prin intermediul Compartimentului de formare profesională, marți 10 decembrie 2019, la sediul din strada Colonel Tomoroveanu nr.2, etaj III - începând cu ora 11.00  -  Seminarul cu tema „Primii pași în contabilitate”.

Specialisti în domeniu vor aborda pentru persoanele interesate următoarele aspecte:
întocmirea documentelor specifice contabilității primare, baza legala, implicatiile contabile si fiscale.
Data de 10 decembrie 2019 este zi aniversară pentru Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă şi a  structurilor sale teritoriale deoarece se împlinesc 21 ani de activitate pe piaţa forţei de muncă din Romania.

Acest eveniment îşi propune să creeze un canal de comunicare cu viitorii participanti la programele de formare organizate de A.J.O.F.M. Botoșani în acest domeniu de activitate sau actuali și viitori antreprenori care doresc sa obtină informații utile cu privire la documentele financiar-contabile gestionate în cadrul unei organizații.

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web