Dorohoi News Logo

„Tu întrebi... Noi îți răspundem”

intrebare3

La rubrica "Tu intrebi...  Noi iti raspundem" - “Ai vreo  personalitate locala, politician sau doctor, ale carei secrete vrei sa le aflii?”, un cititor ne intreaba: De ce sunt obligati cetatenii sa achite impozitul pe locuinta si taxa de salubrizare odata?
    Pentru dumneavoastra ne-am interesat si am aflat ca impozitul/taxa pe cladiri se plateste anual, in doua rate  egale, pana la datele de 31 martie si 30 septembrie inclusiv. Pentru plata cu anticipatie a impozitului pe cladiri, datorat pentru intregul an de catre contribuabili, pana la data de 31 martie a anului respectiv, se acorda o bonificatie de  10%. Impozitul anual pe cladiri de pana la 50 lei inclusiv, se plateste integral pana la primul termen de plata. Taxa de salubrizare se plateste in patru rate egale, pana la datele de 15 martie, 15 iunie, 15 septembrie si 15 noiembrie. Nu se acorda bonificatie pentru plata integral a taxei de salubrizare. Nici un contribuabil nu este obligat sa achite impozitul si taxa de salubrizare odata.
Redactia Dorohoi News va multumeste pentru interesul acordat si asteptam in continuare intrebarile dumneavoastra la rubrica "Tu intrebi...  Noi iti raspundem" - “Ai vreo  personalitate locala, politician sau doctor, ale carei secrete vrei sa le aflii?”. (DorohoiNews.ro)

Autor: DorohoiNews.ro

 

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web