Dorohoi News Logo

Bărbați din Dorohoi și Botoșani ajunși la urgențe după o plimbare cu hoverboard-ul și trotineta

ambulanta

Doi bărbaţi din județ au ajuns la spital cu traumatisme grave, după ce au fost victime ale unor accidente specifice mai mult copiilor. Aceştia au ajuns la spital aduşi de ambulanţe, cu multiple traumatisme, după ce au căzut de pe trotinetă, respectiv hoverboard.

Primul ajuns la spital a fost un bărbat de 30 de ani din Botoşani, accidentat pe drumul naţional E58. Aflându-se pe o trotinetă, bărbatul se plimba pe porţiunea de drum dintre localităţile Cristeşti şi Buzeni, pe un drum în pantă. Din cauza zonei mai abrupte, trotineta pe care se afla acesta a căpătat viteză, iar bărbatul nu a mai putut-o stăpâni, moment în care a căzut cu tot cu jucăria pe care se plimba. O ambulanţă a ajuns la faţa locului, preluându-l pe bărbat pentru a fi adus la Urgenţe.

„Bărbatul era policontuzionat, cu leziuni la nivelul capului, feţei, precum şi mâinilor. A fost transportat la Urgenţe pentru investigaţii suplimentare şi tratament de specialitate”, a precizat pentru stiri.botosani.ro un asistent din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Botoşani.

La scurt timp după acesta, un tânăr din Dorohoi a ajuns şi el la Urgenţe, cu o fractură cu deplasare la mâna stângă, după ce a căzut de pe un hoverboard, un vehicul electric pe două roţi, ce se conduce folosindu-se echilibrul propriului corp.

Tânărul a făcut însă o manevră greşită, astfel că a căzut pe mână, suferind o fractură complexă. Acesta a fost adus la spital, unde cadrele medicale au decis internarea lui pentru a fi supus unei intervenţii ortopedice.

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web