Dorohoi News Logo

„Tu întrebi... Noi îți răspundem”

intrebare3

La rubrica "Tu intrebi...  Noi iti raspundem" - “Ai vreo  personalitate locala, politician sau doctor, ale carei secrete vrei sa le aflii?”, un cititor ne intreaba: De ce platim o taxa pe centrala?
    Pentru dumneavoastra ne-am interesat si am aflat ca potrivit Legii nr. 571 2003, orice persoana care isi doteaza cladirile aflate in proprietate cu instalatii de apa, instalatii de canalizare, instalatii electrice, instalatii de incalzire, are obligatia de a depune o declaratie fiscala insotita de documentele care atesta situatia juridica respectiva, la registratura serviciului impozite si taxe locale, in termen de 30 zile de la data dotarii sau modificarii. Cladirea se considera ca are instalatie de incalzire daca aceasta se face prin intermediul agentului termic si il transmit in sistemul de distributie in interiorul cladirii, precum si prin intermediul sobelor incalzite cu gaze, convectoare.
Redactia Dorohoi News va multumeste pentru interesul acordat si asteptam in continuare intrebarile dumneavoastra la rubrica "Tu intrebi...  Noi iti raspundem" - “Ai vreo  personalitate locala, politician sau doctor, ale carei secrete vrei sa le aflii?”. (DorohoiNews.ro)

Autor: DorohoiNews.ro

 

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web