Dorohoi News Logo

Dorin Alexandrescu : “Românii aveau nevoie de-o rază de speranţă”

Dorohoi Dorin Alexandrescu

Noua alianța formată “Uniunea Social – Liberală”, face ca edilul Municipiului Dorohoi sa fie optimist și să creadă că în perioada care va urma lucrurile vor începe să meargă si vor intra pe un fagaș normal. Primarul Alexandrescu crede ca acesta este un proiect solid care îmbină aspiraţiile mai largi ale societăţii româneşti.

“Românii aveau nevoie de-o rază de speranţă în orizontul tot mai cenuşiu al vieţii de zi cu zi. Dar toate acestea nu sunt motive pentru ca această Uniune Social Liberală să se culce pe laurii pe care încă nu-i are. În acelaşi timp, responsabilitatea principală trebuie să fie faţă de românii care-şi pun ultimele lor speranţe, în acest proiect de salvare a României”, a declarat pentru Dorohoi News, primarul Municipiului Dorohoi, Dorin Alexandrescu.

Acest proiect politic între formaţiuni diferite ca orientare ideologică arată maturitatea şi responsabilitatea acestor partide de a trece peste orgolii şi interese proprii şi de a se angaja într-o acţiune durabilă şi de substanţă.

“La nivel județean sper, dacă există destulă înțelepciune și putere de dialog, lucrurile pot fi armonizate și în județul Botoșani, în așa fel încât alianța PSD-PNL-PC (Uniunea Social-Liberala) la nivel de țara, să fie un model de bună practică și în județul nostru”, a completat primarul Alexandrescu. (DorohoiNews.ro)


Autor: DorohoiNews.ro

 

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web