Dorohoi News Logo

“Surprize, Surprize” la Dorohoi

familia

Redactia, Dorohoi News, a primit o solicitare din partea unei cititoare din Waidendorf Waldweg – Austria. Aceasta rugaminte este parca rupta din binecunoscuta emisiune de la TVR – „Surprize, surprize” care a fost prezentata de Andreea Marin (actuala Banica) si este adresata acelor care pot da informatii doamnei Luminita Tarnauceanu/Bubendorfer cu privire la  familia tatalui acesteia, Aurel Tarnauceanu nascut in Dorohoi-Sendriceni si care a incetat din viata prin anii 1973-1974 in Constanta, parinti lui se numesc (sau se numeau) Maria si Petre Tarnauceanu. Acesta a avut o sora Lucica si un frate Nicu Tarnaucianu care a locuit in Constanta.
    „Mai mult nu stiu, dar, m-as bucura foarte mult daca m-ati putea ajuta sa gasesc pe cineva din familia tatalui meu” scrie in rugamintea sa Luminita Tarnauceanu.
    Rugam ce cei care pot da relatii cu privire la reintregirea acestei familii sa ne contacteze pe adresa redactiei: [email protected] pentru ca, impreuna sa aducem fericirea aceste familii, intrucat, nici o dragoste nu este atat de profunda, nici o bucurie nu este atât de deplină ca aceea care poate exista in cadrul familiei. (DorohoiNews.ro)

Autor: DorohoiNews.ro

 

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web