Dorohoi News Logo

Bărbat în stare avansată de ebrietate proiectat prin parbriz, după ce a lovit cu mașina un cap de pod

accident

Un grav accident rutier s-a petrecut, în noaptea de marți spre miercuri, pe drumul județean 207 N, în localitatea Băiceni.

Autoturismul în care se afla s-a răsturnat, iar impactul a fost atât de puternic încât conducătorul auto a fost aruncat din mașină.

Potrivit unor surse din anchetă, șoferul în vârstă de 43 de ani, din comuna Corni, a pierdut controlul autoturismului, împrejuarare în care a intrat în coliziune cu un cap de pod de pe marginea părții carosabile, apoi s-a răsturnat. În urma impactului, șoferul a fost aruncat prin parbriz, însă a rămas conștient, apelând ulterior 112, în jurul orei 1:00.

La fața locului au fost direcționate un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță și unul de poliție rutieră. Victima a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost transportat la spital, prezentând un traumatism cranian acut și leziuni severe la nivelul toracelui.

În afara infracțiunilor la regim rutier, va fi probabil cercetat și pentru încălcarea ordonanțelor militare adoptate în Starea de Urgență.

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web