Dorohoi News Logo

Tânăr prins de polițiștii din Dorohoi după ce nu a respectat izolarea la domiciliu. A fost dus în centrul de carantină!

Nerespectare izolare_d

Unii botoșăneni refuză cu orice preț să înțeleagă pericolul la care se expun ei, dar și pe cei din jurul lor și iau în râs măsura izolării la domiciliu după ce s-au întors din zone cu coronavirus sau au intrat în contact cu persoane cu COVID 19.

Marți, polițiștii dorohoieni au fost sesizați de către Direcția de asistență socială Dorohoi cu privire la faptul că un tânăr de 26 de ani din municipiu nu a respectat măsura izolării la domiciliu. Acesta a fost depistat în scurt timp, fiind condus într-unul dintre centrele de carantină pentru o perioadă de 14 zile. Față de persoana în cauză s-a luat măsura sancționării contravenționale cu amendă în cuantum de 5.000 lei.

De asemenea, alte două persoane nu au respectat regimul de izolare și au fost aplicate sancțiuni contravenționale în valoare de peste 5.000 lei. În total au fost efectuate verificări la 1.484 de persoane izolate la domiciliu. Totodată, în noaptea de 24 spre 25 martie 2020 au fost aplicate 52 de sancțiuni pentru nerespectarea interdicțiilor de circulație în valoare totală de 128.600 lei.

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web