Dorohoi News Logo

Arhiva primariei Dorohoi are o noua infatisare

Dorohoi Arhiva

Lucrarile de arhivare a documentelor din primaria Dorohoi, au fost efectuate conform Contractului de  prestari  servicii de catre societatea CDI Servprod SRL din Piatra Neamt. Documentele au fost asezate frumos, astfel incat accesul la orice act existent in arhiva, sa fie facil si rapid.

”Sunt multumit de faptul ca arhiva cu documentele contribuabililor din municipiul Dorohoi este pusa in ordine, ma refer la faptul ca verificarea si arhivarea au fost facute pentru prima data in mod profesionist la noi in municipiu. Trebuie sa avem in vedere ca astfel, problemele dorohoienilor se vor rezolva mult mai repede, mai transant si cetatenii vor putea obtine informatii cat mai corecte despre proprietatile lor.”
a declarat pentru Dorohoi News, primarul Dorin Alexandrescu.
Comisia de recepţie formată din jr. Veronica Florea, ing. Dorel Palimaru, ref. Elena Ursan si ref. spec. Alina Velniceriu au receptionat un numar de 339 de cutii, documente care au fost inventariate si aranjate in cutii de arhivare de carton. Valoarea acestor lucrarilor s-au ridicat la suma de 5197,50 lei.

”Pentru a primii documentelor solicitate, cetatenii se cor adresa compartimentului Secretariat arhiva relatii cu publicul, din cadrul primariei municipiului Dorohoi unde vor depune o cerere scrisa adresata primarului si vor anexa o copie dupa actul de identitate pentru a face dovada ca sunt titularii documentelor cerute.”
, a specificat Alina Velniceriu referent de specialitate primaria Dorohoi.
Cetatenii pot solicita documente ce privesc fondul locativ cum ar fi, contracte de inchiriere, documentatii tehnice, carti tehnice, buletine de apartamente sau contracte de vanzare cumparare. (DorohoiNews.ro)

Autor: DorohoiNews.ro

 

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web