Dorohoi News Logo

Luna Februarie este magica. Afla de ce....

iubire

Luna februarie este indiscutabil, luna dedicata iubirii si tandretii, acum toti care si-au gasit perechea au ocazia sa ii arate cat de importanta este.  Desi, unii ar putea spune ca nu avem nevoie de  asemenea zile, respectiv Valentine’s Day sau Dragobete pentru a ne arata afectiunea, caci fiecare zi ar trebui sa fie intr-un fel sau altul speciala, acest lucru a devenit s-o recunostem impracticabil intr-o societate care pulseaza cu o viteza uimitoare. Angrenati in cotidian, nu mai gasim timp intre serviciu, scoala, cumparaturi obisnuite si lucruri de facut prin casa sa ii spunem celui de langa noi: ,,te apreciez!, tu esti important!”.
   Cu prilejul acestor zile, insa suntem obligati sa ne rupem din agenda noastra si sa le dedicam macar cateva ore celor dragi. Fie ca e Valentine’s Day, fie ca e Dragobete, importanta este semnificatia zilelor, nu numele pe care acestea le poarta.
   Poti iubi in cate moduri vrei tu, limba nu conteaza, poti iubi englezeste si romaneste in acelasi timp!
Atat pentru cei care au petrecut deja de Valentine’s Day, cat si pentru cei care nu au apucat si pentru cei care asteapta Dragobetele, nu uitati ca indiferent de loc si indiferent de cadou, important e gestul! (DorohoiNews.ro)

Autor: DorohoiNews.ro

 

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web