Dorohoi News Logo

„Tu întrebi... Noi îți răspundem”

intrebare3

La rubrica "Tu intrebi...  Noi iti raspundem", mai multi cititori au intreabat: Cand vor fi reabilitate strazile Lt. Andrei, Luceafarul si Nicolae Titulescu?
    Pentru dumneavoastra ne-am interesat si am aflat aceste strazi sunt prinse in programul de reabilitare de 7 milioane de euro, in plus sunt incluse si intr-un proiect prin care va fi refacuta si canalizarea. ”Acum sunt pus in situatia sa pun asfaltul inainte, deoarece proiectul de asfaltare este aprobat, dar nu sunt bani pentru a face canalizarea care este prinsa cu finantarea in alt proiect si care nu va putea incepe in acest an. Incerc sa armonizez aceste doua proiecte si chiar daca oamenii vor mai astepta un pic, vreau sa am certitudinea ca vor incepe amandoua proiecte. La sfarsitul lunii martie sunt nevoit sa scot la licitatie, pe SEAP desemnarea constructorului care va executa lucrarile de asfaltare.”
    Pentru a putea primii informatiile direct si corect, reprezentanti ai acestor zone, sunt invitati la primarie, la cabinetul primarului, pentru a purta discutii, pentru a putea fi informati despre cum va arata zona lor in urma delurarii acesui proiect si pentru a lua o decizie impreuna.
    Redactia Dorohoi News va multumeste pentru interesul acordat si asteptam in continuare intrebarile dumneavoastra la rubrica "Tu intrebi...  Noi iti raspundem". (DorohoiNews.ro)

Autor: DorohoiNews.ro


 

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web