Dorohoi News Logo

Avertizare de ninsori si vant puternic, -18 grade la sfarsitul saptamanii

ninsori si vant puternic

Avertizarea meteo este valabila de marti de la ora 02.00 pana miercuri la ora 12.00.
In intervalul mentionat va ninge in toata tara si se va depune strat de zapada, mai consistent in sudul Banatului, Oltenia, Moldova si zona de munte. In regiunile sudice si sud-estice, temporar, vantul va avea intensificari si va viscoli ninsoarea.

Maximele zilei, uşor sub normele climatologice ale perioadei, îndeosebi în Moldova, vor avea valori de la minus 5...minus 4 grade.
Nici miercuri norii nu se lasă duşi de la noi din ţară. Ninge în continuare în Moldova şi în toate zonele de munte. În rest ninsorile se liniştesc şi mai cad doar pe suprafeţe restrânse.
Joi ninsorile se mai răresc şi vor fi slabe cantitativ. Acestea vor ocupa la începutul zilei regiunile de dincolo de Carpaţi, dar spre seară revin şi în sud şi est. În Dobrogea ninsorile se vor asocia şi cu vânt mai tăios. Valorile maxime de temperatură se vor situa între minus 6 şi 4 grade. Din nou cele mai scăzute valori de pana la -18 grade, sunt aşteptate în partea de nord a Moldovei.
Temperaturile scazute se vor mentine pana pe 28 februarie si vor incepe sa creasca in perioada 1-6 martie. Dupa data de 10 martie ne putem astepta la temperaturi de peste 10 grade Celsius. (DorohoiNews.ro)
 

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web