Dorohoi News Logo

Traficul rutier se desfăşoară cu dificultate în mai multe judeţe din cauza zăpezii

anvelope-de-iarna

Centrul Infotrafic a anunţat că traficul rutier se desfăşoară în condiţii de iarnă, în mai multe judeţe din ţară, însă nu sunt semnalate drumuri naţionale blocate.

În astfel de condiţii rulează şoferii pe unele drumuri din judeţele: Hunedoara (DN7 Orăştie-Zam; DN7A Petroşani-Voineasa; DN66- zonele Băniţa, Petroşani, Haţeg; DN68 Sarmizegetusa-Zeicani; DN68A- zona Coşeviţa), Timiş ( DN68A Lugoj-Făget-Coşava), Bihor (în apropierea localităţii Aleşd), Bistriţa –Năsăud (zona Tihuţa), Argeş, Alba, Botoşani, Buzău, Caraş- Severin, Covasna, Vrancea, Harghita, Maramureş, Suceava şi nu numai.

De asemenea, pe A1 Bucureşti – Piteşti şi A2 Bucureşti – Constanţa, circulaţia rutieră se desfăşoară cu dificultate din cauza ninsorii şi a carosabilului ud, nefiind semnalate însă blocaje sau alte probleme deosebite, scrie realitatea.net.

Operatorii de transport care deţin autovehicule cu masă totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone au obligaţia legala de a monta pe roţi lanţuri sau alte echipamente antiderapante omologate, pe perioadele si pe drumurile stabilite.

Conducătorii auto care au mai puţin de un an vechime în conducere că aceştia trebuie să conducă în afara localităţilor cu o viteză cu 20 km/h mai mică decât cea permisă prin lege pe segmentul de drum pe care circulă. (DorohoiNews.ro)
 

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web