Dorohoi News Logo

„Tu întrebi... Noi îți răspundem”

intrebare3

La rubrica "Tu intrebi...  Noi iti raspundem", mai multi cititori au intreabat: Cine restituie sumele reprezentand taxa de subsol achitata, intrucat nu au fost facute reparatii la subsolurile de la blocurile in care locuiesc sau daca se poate face compensarea cu taxa de salubrizare?
    Pentru dumneavoastra ne-am interesat si am aflat ca incepand cu data de 01.10.2010 data la care a fost infiintata SC Servicii Publice Locale SRL, activitatea de reparatii subsoluri a fost sistata si tot cu aceasta data, nu a mai fost incasata taxa de 2,5 lei. Situatia privind incasarile din perioada 2006-2010, arata ca intreaga suma colectata a fost cheltuita. A fost initiat un proiect prin care se va retine suma de 2,5 lei doar cetatenilor de la blocurile unde au fost facute reparatii la subsol si in limita incasarilor sa fie facuta restituirea sau compensarea cu taxa de salubrizare pentru cetatenii care nu au beneficiat de reparatii, in ordinea depunerii cererilor.  
    Redactia Dorohoi News va multumeste pentru interesul acordat si asteptam in continuare intrebarile dumneavoastra la rubrica "Tu intrebi...  Noi iti raspundem". (DorohoiNews.ro)

Autor: DorohoiNews.ro
 

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web