Dorohoi News Logo

Dorin Alexandrescu “S-a dat startul pentru modernizarea Dorohoiului”

Dorin Alexandrescu

Dorohoienii au în sfârșit certitudinea că proiectul de asfaltare a 22 km de carosabil și 44 km de trotuar, care cuprinde etapele de Modernizare Urbană în municipiul Dorohoi – Sprijinirea dezvoltării durabile a orașelor și Reabilitarea și modernizarea clădirilor destinate furnizării serviciilor sociale, se va derula în urmatoarea perioadă.

Acest lucru este posibil deoarece în ședința de Guvern de miercuri 23 februarie, s-a aprobat modificarea inventarului domeniului public și privat al municipiului Dorohoi, pentru străzile care sunt prinse pentru modernizare în acest amplu proiect. Autoritațile locale spera ca într-o săptămână aceasta hotărâre să fie publicată și în Monitorul Oficial, în acest fel fiind eliminată și ultima piedică pentru efectuarea vizitei în teren, cât și a contractării lucrărilor.

”Mă bucur pentru că în ședința de Guvern de miercuri, a fost aprobată modificarea inventarului domeniului public și privat, al municipiului Dorohoi, pentru străzile prinse pentru modernizare prin finanțare externă. Sunt mulțumit și sper ca acest proiect să dea startul cu adevart în modernizarea Dorohoiului”, a declarat pentru Dorohoi News, primarul Dorin Alexandrescu. (DorohoiNews.ro)


Autor: DorohoiNews.ro

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web