Dorohoi News Logo

Monitorizare video la Serviciul de Impozite și Taxe cât si în holul Primariei Dorohoi

Dorohoi Camere de supraveghere Primarie

Serviciul Taxe și Impozite din Dorohoi cât și sediul primariei va beneficia cât de curând de un sistem de monitorizare și supraveghere video. Primaria este o instituție care trebuie să impună respect.  Camerele de luat vederi sunt dispozitive necesare într-o lume civilizată, într-o instituție publică unde se lucrează cu bani sau se eliberează documente. Din păcate salariile funcționarilor sunt de lumea a treia, clădirea și pretențiile sunt de capitalism...

Prin instalarea camerelor video, primarul vrea să le ofere angajaților protecție și, în același timp, să le revizuiască conduită față de cetățeni. Camerele de supraveghere video care vor fi montate, îi vor determina  pe funcționari să fie mai atenți la modul în care se poartă cu cetățenii, dar și să-i atenționeze pe dorohoienii nepoliticoși.

"Prin instalarea camerelor incerc sa asigur protectia angajatilor, in cazul in care cineva ii ameninta sau incerca sa ii mituiasca", a precizat primarul.

Tehnologia de monitorizare va fi montată astfel încât camerele să surprindă doar activitățile care se desfașoară strict la ghișee, nefiind afectată intimitatea funcționarilor. Deasemenea cetățenii vor fi avertizați prin înscrisuri la vedere cu mesajul “Acest birou este monitorizat cu camere de supraveghere”. Toate înregistrările vor fi păstrate pentru o anumită perioadă de timp, astfel ca în cazul unor reclamații să se poată verifica exact ce s-a întâmplat la orice ghișeu în fiecare zi.

„Am decis să montez camere de luat vederi la Serviciul de Inpozite și Taxe cât și în holul Primariei, datorită faptului că țin foarte mult ca relația dintre angajații primariei și contribuabil să fie una ireproșabilă. Masura pe care o vom lua are două scopuri : pe de o parte creșterea calității serviciilor oferite de funcționarii publici dorohoienilor, dar și asigurarea unei protecții pentru angajații primariei cât și al cetațenilor care vin să-și plătească taxele”, a declarat pentru Dorohoi News, primarul Dorin Alexandrescu. (DorohoiNews.ro)


Autor: DorohoiNews.ro

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web