Dorohoi News Logo

NEWS ALERT : O femeie din Dorohoi s-a aruncat de la etajul patru

Sinucidere dorohoi

O femeie în vârstă de 62 de ani a murit în jurul orei 12:40, după ce s-a aruncat de la etajul patru al blocului C4,  din str. Dimitrie Pompeiu Nr.9 din Dorohoi. Victima, se numește Viorica Prisecariu, din Dorohoi și locuia pe str Poștei din localitate. Femeia a suferit multiple traumatisme craniene după ce a căzut în gol de la o înălţime de aproximativ 15 metri, cadrele medicale de la Ambulanţă sosite imediat după incident, nu au putut face altceva , decât să constate decesul femeii. Pentru a putea pătrunde în apartamentul de unde femeia s-a aruncat în gol a fost nevoie de intervenția Serviciului de Urgența ISU Dorohoi care cu ajutorul unei autoscări a reușit să intre pe geamul cu pricina în apartament, pentru a deschide ușa criminaliștilor în vederea efectuării cercetarilor. Menționam ca femeia nu locuia la aceasta adresă. Din spusele vecinilor Viorica P. venea destul de des la apartamentul de unde s-a aruncat, apartament care era proprietatea ficei sale, plecată de mult timp în Irlanda.

Soțul victimei a precizat că: “femeia a mai avut o tentativă de a se sinucide cu o zi inainte. În această dimineață femeia a fost la spital împreună cu soțul ei, aceasta suferind de o boală destul de gravă, după care au venit acasă. Când soțul a intrat în bucatărie , femeia a părăsit în grabă imobilul din str. Poștei venind la apartamentul ficei sale , încuind ușa imobilului pe interior după care s-a aruncat în gol”.
Cadavrul a fost preluat de Medicina Legală pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cu exactitate a cauzelor decesului.
 
“Am vazut-o pe doamna Viorica cu câteva minute înainte de tragicul eveniment urcând în grabă scarile imobilului imbrăcată cu o haină de blană după care am auzit gălăgie, când am ieșit am vazut-o întinsă în fața blocului”,a declarat o vecină.
 Poliţia a demarat o anchetă în acest caz. (Dorohoinews.ro)

Autor: DorohoiNews.ro

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web