Dorohoi News Logo

Dorohoi : Mărţişoare noi la preţuri vechi

Dorohoi Martisoare

Comercianţii de sezon vând mărţişoarele confecţionate anul acesta la preţuri pe care le-au practicat şi anul trecut. Pe ger, vânzătorii şi-au făcut apariţia în piaţă, pe bulevard și în fața băncii Transilvania.

Cum trecătorii prin zonă erau puţini şi clienţii şi mai puţini, comercianţii iși priveau marfa dezmăgiți și resemnați. Din când în când câte un curios care înfrunta frigul se încumeta să arunce o privire peste talismanele primăverii. Clienţii au constatat că preţul mărţişoarelor a rămas acelaşi de anul trecut. „Vindem mărţişoarele cu 1,0 lei sau 1,5 lei. Nu am modificat tarifele de anul trecut pentru că riscăm să rămânem cu marfa nevândută. Lumea nu are bani”, ne-a declarat un comerciant. 

La Primăria Dorohoi au fost depuse două solicitări în vederea obţinerea autorizaţiei pentru comercializarea produselor de sezon specifice lunii martie. Cele mai multe persoane care comercializează astfel de produse le vând în incinta pieții, unde platesc și taxa aferentă locului ocupat. (DorohoiNews.ro)


Autor: Dorohoinews.ro

 

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web